Konferenssi

Sukelluksen päivä ja kansainvälinen sukellushistoriallinen tapaaminen 2020 siirtyy koronaviruspandemian takia. Pyrimme järjestämään tapahtuman Turun päivänä 15.9. kaksipäiväisenä tapahtumana (sukellusta ja luentoja). Seuraamme tilanten kehittymistä. Lisätietoja saa Jouko Moisalalta: jouko.moisala@dnainternet.net

Aika: 22.—24.5.2020, perjantaista sunnuntaihin
Hinta: 100€ (kaikki kolme päivää ruokailuineen), 80€ (vain lauantai ja sunnuntai), 0€ (lauantain sukellukset), 0€ (sunnuntain yleisöluennot).
Hintaan sisältyy, hinnasta riippuen:
– perjantain grillailut ja saunailta Turun kattojen yllä
– lauantain illallinen
– sunnuntain lounas
– kuljetuksia ja vierailuja
Maksuyhteys:
– IBAN FI38 5710 0420 3189 09
– BIC OKOYFIHH
Lue yksityiskohdat kutsukirjeestä.

European Historical Diving Event on yhteispohjoismainen tapahtuma, johon osallistuu ihmisiä kauempaakin. Tänä vuonna tapahtuman järjestää Suomi. Tapahtuma on kolmipäiväinen.

Perjantai 22.5. on retkipäivä, joka päätetään saunailtaan ja grillailuun kattoterassilla. Lauantai on sukelluspäivä, jolloin sukellamme historiallisilla laitteilla. Myös yleisö pääsee kokeilemaan sukeltamista niin nykyaikaisilla laitteilla kuin vaikkapa 1700-luvun sukelluskellollakin. Sukeltamisen jälkeen on vuorossa iltaohjelmaa yhteisen päivällisen merkeissä. Sunnuntai on luentopäivä. Luentojen aiheista tulee tarkempaa tietoa alle. Luennot ovat englanninkielisiä.

Alta löydät tapahtuman ohjelman, jota tarkennetaan ajan mittaan. Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse sekä maksamalla 20€ ennakkomaksu. Loppusumman voi maksaa käteisellä saapuessaan tai vaihtoehtoisesti kokonaisuudessaan heti tilille.

Erilaisia osallistumismaksuja

KOKO PAKETTI Osallistumismaksu koko kolmipäiväiseen tapahtumaan (pe-su) on 100€. Summaan sisältyy retkipäivän, sukeltamisen ja luentojen lisäksi kahdet illanvietot (ruuat, ei juomia) sekä sunnuntain lounas.

VAIN SUKELLUS Pelkät lauantain sukellukset (ei iltajuhlaa) maksaa maauimalan pääsymaksun verran, aikuisilta 5,50€. Kyseessä on yleisötilaisuus. Tällöin ei tietenkään pääse iltajuhlaan.

VAIN LUENNOT Pelkät sunnuntain luennot maksavat 20€. Hinnalla katetaan luennoitsijoiden matkakuluja ja paikan vuokra.

MUUT PAKETIT Vain lauantain ja sunnuntain kattavan paketin hintaa emme ole vielä päättäneet. Lisäksi huomioimme ohjelmaa järjestävät tahot hinnoittelussa, mutta tämä tarkentuu maaliskuun kuluessa.